Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Archívum

Marketing, public relations és reklám az egészségügyben - XV. Országos Konferencia

2012.02.16.


Hunguest Hotel Griff, Smaragd terem, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
 

Az elmúlt idõszak jogszabályi változásai jelentõs mértékben érintették a gyógyszertárakat. Ez az átalakulás a gazdasági környezet változásaival együtt hatással volt a patikai marketingre is. A korlátozások ellenére természetesen továbbra is van lehetõség aktív kommunikáció kifejtésére, modern technikák alkalmazására. A szimpóziummal az elméleti és gyakorlati lehetõségek bemutatásával kívánnak segítséget nyújtani a napi munkához. Az esemény az egészségügyi és egészségipari kommunikációs ágazat hagyományos seregszemléjének keretében kerül megrendezésre. A konferencián és a konferenciával lehetõséget kívánnak biztosítani ahhoz, hogy az egészségügy és az egészségipar területén dolgozó, a témakör iránt érdeklõdõ szakemberek közvetlenül is információkat és tájékoztatást kapjanak az õket érintõ kérdésekrõl.

 

Teremtett borvidék

2012.02.09.


Szeged, Alsóvárosi Tájház – Napsugaras Ház (Nyíl u. 43.) 
 

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs és Reklámklubja valamint a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. Teremtett borvidék címmel szakmai délutánt szervez bormarketing magyarországi lehetőségeiről a helyi turisztikai és kommunikációs szakértők részére. A rendezvény időpontja 2012. február 9.
 

IAB Café

2012.01.24.


Silenus étterem, 1052. Budapest, Petőfi Sándor utca 17-19.
 

Az IAB Café a magyar interaktív hirdetési szakma kötetlen találkozója az IAB szervezésében, melyre január 24-én a Silenus étteremben (1052. Budapest, Petőfi Sándor utca 17-19.) kerül sor.

MMSZ workshop: Legyél te is gerilla!

2012.01.11.

Hotel Ében, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.
 

A Magyar Marketing Szövetség 2012. január 11-12-én gerillamarketing témában workshopot rendez. A workshop szakmai célja, a digitális média új lehetőségeinek kiaknázása pl: Flickr, Google+, Picasa, Twitter, Facebook, foursquare, prezi.com. A training szakít a hagyományokkal, nem elméleti oktatásban részesül a jelentkező, nem esettanulmányokból, és nem csak "gyakorlati példákból" tanulhat, hanem tényleg megmutatják, hogyan kell egy gerilla kampányt létrehozni, és hogyan kell kezelni a New Mediát.

HMC meetup: Websorozatok és egyéb digitális videó cuccok

2011.12.12.


Colabs Startup Center, 1056 Bp. Irányi u 3. (lifttel a harmadikra)
 

Ezen a mostani meetupunkon a korábbiakhoz képest egy picit más szemüveget veszünk majd fel: filmes-gyártói nézőpontból vizsgáljuk meg, hogy mire is képes az új média. Elhívtunk producereket, rendezőket, Vj-ket, hogy meséljenek az inspirációikról, kedvenc benchmarkokról, ill. arról, hogy ki min is dolgozik jelenleg.

Magyar Média 2012.

2011.12.08.


Budapest
 

Mint minden iparágra, a reklám- és médiaiparra is elsősorban a magyar gazdaságot szabályozó aktuális törvények hatnak a leginkább. A Kreatív Csoport által szervezett konferencián azt tekintik át, hogy a legnagyobb hirdetői szegmensek milyen kihívások elé néznek és milyen módon próbálják fenntartani a marketingaktivitásukat.
 

Contact center: döntő találkozás az ügyféllel

2011.12.08.


1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. V. emelet
 

Végiggondolta már, hogy melyik kommunikációs csatorna játssza el az informátorok szerepét egy kampány során? Az ügyfélszolgálatoknak kiemelt szerepük van abban, hogy a fogyasztó hogyan ítél meg egy márkát, milyen élményeket oszt meg a közösségi oldalakon. Ráadásul ez a csatorna minden szektor napi üzletmenete számára rendelkezésre áll: legyen szó telefonos piackutatásról vagy akár új ügyfelek szerzéséről – az operátorok sokféle céllal alkalmazhatóak. A Direkt Marketing Szövetség december 8-án ismét oktatást tart neves szakemberekkel.

XII. eLearning Fórum

2011.11.30.


1119 Budapest, Mérnök utca 39.
 

A foglalkoztatás bővítését támogató új tanulási technika alkalmazása, az iskolarendszerű és a felnőttképzésben való használatának elterjesztése a szakigazgatás, a képző intézmények és a szociális partnerek új típusú együttműködését igényli. A rendezvény lehetőséget teremt ezen területek képviselőinek a személyes véleménycseréjére is.
 

App!2011: mobilalkalmazás-fejlesztés, projektmenedzsment konferencia

2011.11.23.


Cinema City Alle
 

A HWSW első teljesen saját rendezésű rendezvénye, az App!2011 lépésről-lépésre végigjárja a sikeres alkalmazás születésének fázisait. A magyarországi állapotoknak megfelelően komoly hangsúlyt kap a projektmenedzsment és -tervezés kérdése, az ötlettől a termékig ugyanis előre tervezhető az út. A programban megtalálja a tanulságot a programozó, a dizájner, a csapatvezető és az ügyféloldali marketinges is.

PR Nap - A fogyasztótól a véleményvezérig

2011.11.17.


Vinopolis Budapest, 1055 Bp, Falk Miksa u. 3
 

A Kreatív Csoport november 17-én PR Napot szervez, melynek helyszíne a Vinopolis. Amiről biztosan szó lesz: nemzetközi kapcsolatok - hazai pr külső szemmel; véleményvezérek - közösségi média a pr-ben; dolgozók - belső kommunikáció; pr-ügynökségek.