Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Archívum

Reklám az egész világ

2014.11.28.

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr

Az Internet Hungary 2014 konferencián október 14-én kedden, a Reklám és performance terem előadásaiból válogattuk össze az alábbi anyagunkat.

A hatékony kommunikáció napja 2014

2014.11.28.

Helyszín: Budapest, Larus rendezvényközpont

A reachen innen és túl

A (média)piac folyamatosan változik, ám az alapvető célok nem: üzeneteinkkel pontosan és költséghatékonyan akarjuk elérni a megcélzott fogyasztókat, úgy, hogy eladást generáljunk, miközben a márkánkat is építjük. A Médiapiac és partnerei immár 11. alkalommal találkoznak, hogy egy kora őszi napon marketingkommunikációról, médiacsatornákról, tervezésről és hatékony kampányokról beszéljenek. A változó témák mellett egy valami évek óta változatlan: előadóink nem elméleti kérdéseket boncolgatnak, hanem gyakorlati, működő tudást osztanak meg a közönséggel.

„Kívánjuk a sajtó szabadságát!” – a konferencia teljes felvétele

2014.10.20.

Helyszín: Budapest, Benczúr Hotel

A MÚOSZ háromrészes konferenciasorozatának első felvonása a netadó bevezetésének hatásaira is kitérve a centrális média erőtér megteremtésének gazdasági összefüggéseit vizsgálta. A Magyar Reklámszövetség legfrissebb kutatásának adatait Urbán Zsolt ismertette. A tanácskozás előadója volt L. Simon László, Mong Attila, Szabó György, Vásárhelyi Mária, Urbán Ágnes, Bátorfy Attila és Tófalvy Tamás.

A reklámadóról egyszerűen

2014.10.09.

Helyszín: Budapest, Courtyard Marriott

A reklámadóról egyszerűen!

[Kinek, mikor, mennyit, miért?]

AllThingsFacebook

2014.04.28.

A konferencián a világ első számú közösségi hálózatának régiós képviselői, valamint nemzetközi és hazai szakértők adnak elő. A konferenciát a Thinkdigital, a Facebook magyarországi értékesítő-háza szervezi partnerségben a Médiapiaccal. A konferenciasorozattal egy tudásmegosztó platformot szeretnénk létrehozni, mely segíti a márkatulajdonosokat, ügynökségeket és médiatulajdonosokat abban, hogy a Facebook a hatékony eszköz legyen a kezükben.

CSR360 konferencia

2014.04.28.

A szervezők az MRSZ tagjainak 25% kedvezményt adnak a részvételi díjból, a http://www.ezacsr360.hu/regisztracio/ linken a Megjegyzés rovatba kérünk, hogy tüntessétek fel az alábbit: "MRSZ 25% kedvezmény".

HWSW App! konferencia

2014.04.28.

A HWSW kiadó App! rendezvény- és képzéssorozatának részeként, 2013.november 13-14-én már harmadszor kerül megrendezésre az App!mobile mobiltermék-fejlesztői konferencia.

Marketing megoldások kijelzőre optimalizálva

2014.04.28.

Kezdünk talán egy kicsit elkényelmesedni: az autóban például egy géphang mondja meg, hogy merre menjünk, ha valahová utazunk. „A következő lehetőségnél forduljon jobbra” - így utasít bennünket a GPS, és valljuk be, mi legtöbbször engedelmesen tekerjük is a kormányt a megadott irányba. Azért is nagyon kényelmes megoldás ez, mert ha véletlenül mégis eltévedünk, lehet a gépre mutogatni a kudarc miatt.

Content Marketing Award 2014

2014.03.30.

Első alkalommal hirdet content marketing versenyt a Kreatív!