Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Archívum

DM Agytágító

2014.02.20.

Mindenki használ direkt marketinget.
Helyszín: Magyar Posta Oktatási Központ, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Miért gondoljuk, hogy mindenki használ direkt marketinget? Fordítsuk meg a kérdést: milyen eszközöket nem használ, aki nem él a direktkommunikációs eszköztárral. Nincs vásárlói vagy érdeklődőket tartalmazó adatbázisa, sem lojalitásprogramja, CRM rendszere, nem alkalmaz címezetlen terjesztést sem levél-, vagy email- esetleg mobil kampányokat, nem küld hírleveleket és nem rendelkezik információs vonallal, illetve nem indít kimenő hívásokat.

Tegyük a szívünkre a kezünket: nem nagyon tudunk olyan vállalkozást mondani, aki legalább felsoroltak valamelyikével ne élne. Az igazi különbséget ma sokkal inkább az adja az egyes cégek tekintetében, hogyan alkalmazzák ezeket az eszközöket. A sikeresség tudatosság, hozzáértés, naprakészség és következetesség kérdése. A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség képzési programja, a DM Agytágító azoknak készült, akik tisztában vannak vele, hogy használják ezt az eszköztárat és nyitottak arra, hogy gyakorló szakemberek segítsék tudásuk elmélyítését

Találkozunk február 20-án!

Huszics György
Crane ügyvezető & DIMSZ elnökségi tag, a 2014-es DM Agytágító rendezvény igazgatója

http://dimsz.hu/dmagytagito/

Smartmobil 2014: Techpiaci robbanás előtt Magyarország?

2014.02.18.

Nemzetközi startup guruk segítségével válhat régiós innovációs központtá Budapest

2014. február 18., Budapest - Egyre több szó esik arról, hogy hazánk számára kitörési pont lehet a technológiai innováció területének erősítése. Startup fronton érezhetően nagy a mozgolódás, az utóbbi években több, világszinten is sikeres cég (Prezi, Logmein, Ustream, NNG) példája is bizonyította, hogy a magyar fejlesztések a globális piacon is megállják a helyüket. A hazai mobilpiac és tech szektor egyik legnyüzsgőbb rendezvénye, a Smartmobil 2014 (SM 2014) olyan nemzetközi startup gurukat hoz Budapestre, akik tapasztalataik átadásával segíthetik a hazai fejlesztői ökoszisztéma előrelépését. 

A globális online aggregátorok hatása a magyarországi tartalomszolgáltatásra

2013.12.09.

Meghívó

Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) és a PriceWaterhouseCoopers Magyarország (PwC)

A globális online aggregátorok hatása a magyarországi tartalomszolgáltatásra

című szakmai kerekasztal-beszélgetésére

 

Időpont: 2013. december 9. hétfő, 18.30

Helyszín: Magyar Telekom székház, Tölösi terem, Budapest 1013, Krisztina krt. 55.

Change the game! - itt a Digital Hack Konferencia!

2013.11.02.

A marketing, reklám, PR területén dolgozol és folyamatosan képben kell lenned a digitális világgal kapcsolatban? A Magyar Marketing Szövetség által szervezett Digital Hack elnevezésű konferencián minden kérdésre választ kaphatsz, és legújabb trendekkel ismerkedhetsz meg. 
A konferencia alcíme: Amit egy éve még nem tudhattál a digitális marketingben...

Gyógyszerkommunikációs konferencia

2012.10.25.

Központi téma a különböző promóciós eszközök használata a gyógyszeripar területén.

A hálózatsemlegesség aktuális kérdései

2012.10.05.

PROGRAM 14.00 Köszöntő Dr. Tóth Tihamér (dékánhelyettes, PPKE JÁK) Dr. Koltay András (egyetemi docens, a Médiatanács tagja) 14.15 Előadások Dr. Bartolits István (NMHH Technológia-elemző főosztály vezetője) A hálózatsemlegesség vita alapja (műszaki szemmel) Miszlai Róbert (NMHH Infomédia szabályozási főosztály vezetője) Az NMHH nyilvános konzultációjának tapasztalatai Róka Tamás (NMHH Infomédia szabályozási főosztály helyettes vezetője) A BEREC tevékenysége a hálózatsemlegesség területén 15.15 Kávészünet 15.45 Kerekasztal beszélgetés Dr. Tóth András (GVH elnökhelyettese, a Versenytanács elnöke) Dr. Beke Nándor (szabályozási igazgató, NMHH) Dr. Kövesi Gabriella (szabályozási igazgató, Magyar Telekom) Dr. Detrekői Zsuzsa (jogtanácsos, MTE, Origo Zrt.) Baboss Csaba (szabályozási menedzser, Vodafone) Moderátor: dr. Bartóki-Gönczy Balázs (Versenyjogi Kutatóközpont)

SIGNEXPO 2012.

2012.09.19.

Syma Rendezvényközpont, Budapest
 

A Sign and Display magazin immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő szakmai rendezvénye, a SIGNEXPO és társkiállítása, a DIGITALEXPO révén 2012. szeptember 19-21. között ismét megnyílik a vizuális kommunikáció világa a SYMA Rendezvényközpontban. A siker borítékolt, hiszen a legutóbbi kiállításon, 6.000 m2 területen bemutatkozó közel 100 kiállítót magába foglaló rendezvénycsokorra több, mint négyezer szakmai látogatót regisztráltak, és a helyszínen végzett felmérés eredménye szerint a látogatók 96 százaléka előjelezte részvételi szándékát a következő, 2012. évi rendezvényre, ami maximális elégedettségről tesz tanúbizonyságot.

ReklámFeszt

2012.09.18.

Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér
 

A ReklámFeszt izgalmas programjaival, színes egyéniségeivel, fergeteges bulijaival lehetőséget biztosít minden szakmában dolgozó, vagy a szakma iránt érdeklődő számára, hogy kizökkenjen a mókuskerékből.
 

XXX. Magyar Sajtófotó Kiállítás

2012.06.26.

2012. június 26. - 2012. július 22.

Kölcsey Központ (Debrecen, hunyadi u. 1-3.)
 

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt, családját és barátait a „Harminc év képekben” megnyitójára.