Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

HWSW App! konferencia

2014.04.28.

A HWSW kiadó App! rendezvény- és képzéssorozatának részeként, 2013.november 13-14-én már harmadszor kerül megrendezésre az App!mobile mobiltermék-fejlesztői konferencia.

Az idei évben először lesz kétnapos a rendezvény, az első klasszikuskonferencianapot egy szűkebb, fókuszáltabb, mélyebb szakmai tartalmakat adó workshop-nap követi majd. A konferencián a 2 nap alatt közel 50 előadó fog fellépni.

Az App!mobile 2013 programjának gerincét továbbra is a UX, fejlesztői, és üzleti szekciók adják, ahol a legfrissebb trendek kerülnek bemutatásra, az idei év kiegészítő témaköre pedig az e-kereskedelem lesz.

Az idei két napos App!mobile programjának egyik legerősebb szekciója a UX lesz. Az első konferencianap UX-blokkjában 14 kiváló szakember tart előadást, a második napon pedig Abe Han, a Works.IO alapítója és Kirowski csapata tart hosszabb, átfogó UX-tréningeket.

Az App!mobile idei fordulójában is otthon érzi majd magát minden fejlesztő, programozó, UX- és UI-szakértő, PM, az ügynökségi és a vállalati megrendelői oldalt képviselők és a saját startupban gondolkodó ötletemberek is.

Az IAB Hungary és az MRSZ tagjai 10%-os kedvezménnyel vehetnek részt aképzésen (a kedvezmény korábbi regisztrációra utólagosan nem vehető igénybe, más kedvezménnyel nem összevonható). A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezéskor a következő kódot kérjük megadni a ‘Kedvezményre jogosító kód’ mezőbe: ujraapp

További részeletek >>