Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Archívum

Gerillamarketing mesterkurzus

2010.11.13.


Budapest
 

A Gerillamarketing mesterkurzus igyekszik teljes palettáját bemutatni a gerillamarketingnek. Segítséget nyújt a legújabb marketing eszközök alkalmazásához, legyen szó akár kis, közepes vagy nagyvállalatról, akár reklámügynökségről. Segítséget nyújt a legmegfelelőbb eszközök megtalálásához, és ihletet az újabb ötletekhez. Teszi mindezt előadások sorozatával, gyakorlati példákkal, kulisszatitkokkal és mintaelemzésekkel színesítve.

CSR Hungary 2010 – az üzlet és a társadalom vezető fóruma

2010.11.10.


Danubius Hotel Gellért, 1114 Bp, Szent Gellért tér 1.
 

Idén 2010. november 10 és 11-én kerül sor a CSR Hungary Konferenciára, év vezető csr/társadalmi felelősségvállalás fórumára, ahol gazdasági döntéshozók, kommunikációs szakemberek, kutatók, civilek osztják meg tapasztalataikat és gondolataikat egymással, mindazok akik komplex módon gondolkodnak e területről. A kommunikációs szekció témái: Pusztába kiáltott szó, valamint a Cukormáz és hitelesség. Az előbbi a helyét kereső társadalmi kommunikáció dilemmáit és lehetőségeit veszi számba, míg az utóbbi arra próbál választ adni, hogy hogyan kerüljük el a szándékos vakságot a csr kommunikációban.
 

Mai Piac Jövőkép konferencia

2010.10.28.

A résztvevők október 28-án, nemzetközi és hazai szaktekintélyek előadásain, vitáin keresztül ismerhetik meg az FMCG-piac és -kereskedelem holnaputánját. Az európai kereskedelem fejlődési irányai; Diszkontok térnyerése: lemondunk a széles választékról?; A kereskedelem visszafoglalja a belvárosokat?; Hogyan harmonizálhatóak a gyártók, a kereskedők és a fogyasztók érdekei?; Az alapanyagtól a fogyasztó asztaláig: fenntartható fejlődés az ellátási lánc öt pontján; Felejtsük el, amit eddig tudtunk a fogyasztókról?; Hogyan küzdött meg az Edeka-csoport versenytársaival a termékkínálat rugalmas alakításával?

ADok II.- Reklámos jótékonysági koncert a vörösiszap károsultjaiért

2010.10.28.


Ötkert, Zrínyi u. 5.
 

Valószínűleg egyikünk se hitte volna, hogy ilyen hamar újra szükség lesz a segítségre. És mégis... Úgyhogy a reklámszakma újra elkezdett mozgolódni, hogy a júniusi első sikeres ADok gyűjtés után megint megmutassa, hogy igenis mennyi jó tud kisülni abból, ha a reklámosok összefognak.

HPS Szabadegyetem: Golden Drum

2010.10.10.


HPS Cafe 1054, Budapest, Hold u. 27.
 

A HPS Szabadegyetem jövő heti előadásán egy kerekasztal beszélgetésre invitáljuk az érdeklődőket, amelyen a központi téma a 2010-es Golden Drum lesz. De nem csak a reklámfesztivál eredményeiről és díjazottjairól lesz szó, hanem egy picit kitekintünk a nemzetközi reklámiparra, megnézzük, hogy Magyarország hol foglal helyet régiós viszonylatban.

Arculat- és Márkaszakértő képzés

2010.10.02.


Budapest

Az Activium Kommunikációs Tervezőiroda és a Kreatív Csoport szervezésében elindul az első hazai Arculat- és Márkaszakértő képzés. Hiánypótló kezdeményezés, mely hidat teremt a tervezői és a márka-teremtési folyamatok résztvevői között, egyúttal a márkaépítés csapatmunkájában közös nyelv kialakítására tesz kísérletet. Az Arculat- és Márkaszakértő képzés témája lesz többek között: a digitális arculat, a márkázott tartalom, a tervezői gondolkodás, branding a hálón, vagy éppen a stabil állandóság vagy dinamizmus kérdése az arculatban. A képzés alkalmain a témákról egy arculati specialista és egy márkákkal foglalkozó szakember beszél.

Arculat és Márka képzés 2011

2010.10.02.


Budapest
 

Az Activium és a Kreatív Csoport szervezésében ismét elindul az Arculat és Márka képzése. A jövőbe mutató megoldásokat arculat- és márkaspecialisták mutatják be, akik a szakma olyan, még fel nem ismert lehetőségeit mutatják be, melyekkel hatékony kommunikációs termékek, márkák és szolgáltatások hozhatók létre, és egyúttal építő jelleggel hatnak a marketinges és tervező kapcsolatára. A kezdeményezés 2010-ben vette kezdetét, azzal a céllal, hogy javítsa az együttműködést a tervezői és márkateremtési folyamat különböző szereplői között, egyúttal a márkaépítés csapatmunkájában közös nyelv kialakítására tegyen kísérletet. A nagy sikerre való tekintettel, és a rengeteg pozitív visszajelzés eredményeként indul el 2011-ben is a képzés.

 

6. Ágens fotóárverés és kiállítás

2010.09.30.


Vista rendezvényközpont, Budapest, VI. Paulay Ede u. 9.
 

Az Ágens Fotógaléria immáron 6. alkalommal rendezi meg az őszi hagyományos fotó árverését. Magyarországon a már meglévő gyűjtők mellett, egyre bővül azoknak a száma, akik nemcsak a régi, de a kortárs alkotásokat is műtárgyként kezelik. Az aukció anyaga bővelkedik a nagy klasszikusoktól, a közelmúlt és a kortárs fotóművészet jeles személyiségeitől származó fotókban. A 247 tételből 119 régi, és 128 kortárs alkotás kerül kalapács alá. Az árverés anyagában a klasszikusok között talál kozhatunk Moholy-Nagy László, André Kertész, Lucien Hervé, Brassai, Munkácsi Márton, Frantisek Drtikol, Kerny István, Kinszki Imre és még sok hasonló híres alkotó munkáival.

Emoráció Országos Reklámkonferencia 2010

2010.09.28.


Egerszalók, Forrás u. 6., Saliris Resort Hotel 
 

Forróvérű mexikói felkelő vagy, esetleg hidegfejű svéd bérszámfejtő? A szakmában van mindkettőből. De megférnek ketten egy csárdában? Az idei Reklámkonferencia éppen erről szól. Válaszd szét, vagy kösd össze a két agyféltekédet! Esetleg kapcsold össze másokéval, hiszen pont ez lehet a nagy kaland: emóció és ráció együtt, egy konferencián. 2010 szeptember végén, ezúttal új helyszínen, Egerszalókon a Saliris Resort Hotelben.

 

"PAINT UP! ráadás"

2010.09.22.


Budavári Palota, Magyar Nemzeti Galéria „B” épület homlokzata
 

A látogatók még egyszer megnézhetik a Múzeumok Éjszakáján, a verseny döntőjében vetített 12 legjobb alkotást, és a +8-as kategóriába jutott filmeket. A Visualpower 2010 tavaszán Paint Up! virtuális épületfestő verseny elnevezéssel pályázatot hirdetett animáció készítők részére. Az eseménnyel bemutatkozási lehetőséget szerettek volna teremteni a virtuális épületfestés iránt érdeklődő alkotóknak, egyúttal hazánkban is népszerűsíteni akarták ezt az új és izgalmas művészeti ágat.