Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

A Szövetségről

Bemutatkozik a Magyar Reklámszövetség.

Merényi Éva

Merényi Éva múlhatatlan érdemeit igazolják az elmúlt két évtized fogyasztható magyar marketingtermékei.

A reklámszakma nagy úttörői közé tartozik nem csak azért, mert a rendszerváltás határmezsgyéjén az elsők közt alapította meg ügynökségét, hanem azért is, mert folyamatosan részt vett a szakmai szövetségek munkájában, a szakmai sztenderdek alapjainak lerakásában:1975 – 2009 között a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagjaként, ezen belül 4 éven keresztül ügyvezetőségi tagként támogatta a szervezetben folyó szakmai munkát.

1995-ben a MAKSZ elődszervezetének egyik alapítója, később 2003-2008 közt az elnöki tisztséget is betöltötte. De az ÖRT alapítója, és 1996-2009 közt tagja, egyben választmányi tag.

Mindemellett négy éven keresztül az Effie szervező bizottságában, míg két éven keresztül Superbrands szakértőként dolgozott.

Pályájának íve méretes, jóllehet állomásai egy kézen megszámolhatók: 1974-ben indult karrierje első állomása a MAHIR ügyfélkapcsolati menedzsereként és később osztályvezetőjeként egészen a Spot illetve GGK 1988-as megalapításáig. A GGK Csoport (GGK, PanMedia, GGK Direct) ügyvezetőjeként nevéhez köthető 1997-ben a nemzetközi LOWE hálózattal, majd 2000-ben a Lintas hálózattal való egyesülés is. 2009-től a PanMedia társtulajdonosa és IT tag.