Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Archívum

BigScreen 2012: Konferencia a televíziózás technológiájának jövőjéről

2012.02.16.

Ki lesz az úr a nappaliban? Egyáltalán a nappali marad-e a televíziós (videós) műsorfogyasztás fő helyszíne? Ezek a kérdések foglalkoztatják ma a legélénkebben a tévés tartalomszolgáltatói ipar szereplőit. Ezekre a kérdésekre keresi a választ a HWSW broadcasting konferenciája azoknak a piaci szereplőknek, kulcsfontosságú vállalatoknak, illetve külső szakértőknek a bevonásával, akiket a leginkább érintenek a piac előtt álló új kihívások.

Új tagokkal bővült a Ringier Népszabadság Awards zsűrije

2012.02.15.

A 2011-es év legjobb print és online hirdetéseit hat szakember értékeli. A díjkiosztó gálára 2012. március 1-jén kerül sor, melyen a hirdetők, a kreatív és médiatervező szakma képviselői is jelen lesznek.

Új médiaügynökséggel dolgozik az E.ON

2012.02.14.

2012-től új médiaügynökségi partnerrel dolgozik az E.ON, a döntést meghívásos tender előzte meg.

A T-Home Futópárbaj kampánya szakította át a célszalagot

2012.02.14.

 
Lezárult a Ringier és a Felix Promotion menedzseriroda által jegyzett Év Sportolója szavazás. A 10 kategória győztes, valamint az öt különdíjazott kihirdetésére a Symbol Budapestben, a mintegy 200 vendég jelenlétében zajló gálaesten került sor.

Danube Flow: civil összefogás és kreatív pályázat a Dunáért

2012.02.13.

Több hónapos programsorozattal népszerűsítik idén a Dunát és környezetét civil szervezetek és alkotócsoportok.

Új elnök a Turner Broadcasting International élén

2012.02.10.

 
Új elnök áll a Turner Broadcasting System International élére a nemzetközileg elismert televíziós vezető, Gerhard Zeiler személyében – jelentette be Phil Kent, TBS Inc. elnök–vezérigazgatója.

Adatvédelem a piackutatásban

2012.02.07.

 
2012 számos változást hoz a piackutatói tevékenység jogi környezetében. A Piackutatók Magyarországi Szövetsége (PMSZ) most szakértők bevonásával ad széles körű áttekintést és gyakorlati útmutatást az ágazat számára az új szabályok zökkenőmentes alkalmazására.

Lagerfeld lesz a Metro újságok vendégszerkesztője

2012.02.07.

A Metro - itthon Metropol - holnapi számának globális vendégszerkesztője Karl Lagerfeld lesz. A Chanel divattervezője egy nemzetközi stílusverseny keretében választotta ki asszisztensét, a mexikói származású Aida Romina Gomezt, aki a különleges lapszámban segítője lesz.

PR-partnert választott a Posta Biztosító

2012.02.07.

Ügynökségi együttműködéssel támogatja PR kommunikációját a Magyar Posta Biztosító és a Posta Biztosító. Az ügynökség a tavalyi évben kidolgozta a társaság közösségi és online kommunikációs stratégiáját, és üzemelteti a Posta Biztosító web 2.0- es eszközeit.

A Fashion Guide meghirdeti az Év Üzlete díjat

2012.02.06.

A FASHION GUIDE az egyik online divatmagazin első alkalommal hirdette meg Az Év Üzlete díjat, melynek Jelölési időszaka 2012. február 1-jétől 2012. március 31-ig tart.