Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Stylawalker Night

2011.09.06.

Itt a nyár, a jó idő, így június 17-én ismét itt a nyári Stylewalker Night, mostantól a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként, ahol este héttől egészen éjfélig csatangolhatnak a divatrajongók az V. kerület zegzugos utcáiban, design kincsek után kutatva. A Stylewalker Night lényege, hogy felhívja a figyelmet a magyar iparművészek munkáira, és megmutassa, hogy az általuk készített termékek a hétköznapokban is hű társaink lehetnek, és egy tervezői ruha vagy kiegészítő, egy-egy design lakberendezési tárgy beszerzése nem csak a felső tízezer kiváltsága. Nem véletlen, hogy az idei évben Belváros-Lipótváros Önkormányzata támogatást nyújtva a rendezvény mellé állt. A kerület kiemelten fontosnak tartja, hogy a minőségi, magyar tervezők termékeit áruló kisebb üzletek egyre népszerűbbé váljanak az itt élők és a turisták körében egyaránt. A Jövő Városa egy sokszínű, izgalmas városrészt jelent, melyet élettel, tartalommal töltenek meg az olyan kezdeményezések, mint a Stylewalker Night.

 

Az este során az érdeklődők több órán keresztül élvezhetik a boltok áltak szervezett programokat, részt vehetnek a nyereményjátékokon, valamint beleshetnek a kulisszák mögé is, személyesen is megismerkedhetnek a tervezőkkel. 

A rendezvény másik fő célja, a kortárs képzőművészek támogatása, így számos üzlet kiállításokon keresztül ad lehetőséget a bemutatkozásra.

 

Június 17-re két újabb résztvevők sora. Makány Mártát talán senkinek sem kell bemutatni, hazánk egyik legismertebb divattervezője. A Black Box pedig idén nyílt a hazai kortárs tervezői üzletek újabb színfoltjaként.

Az este nem múlhat el a Uniquebudapest vezetett túrái nélkül, ahol rengeteg érdekesség hangzik el a Belvárosról és Budapestről. A 20%-os kedvezmény természetesen most is él egész este, és aki összegyűjti öt üzlet matricáját, még egy hétig kedvezményesen vásárolhat, ráadásul egy pálinka erejéig a Nobilis Pálinka vendége. Továbbá az ajándék pálinkát azok is élvezhetik, akik 2500 Ft felett vásárolnak egy üzletben.

Részletes program

Buborék: Nyári hűsítő koktélok közben néhány Totó kérdés a Buborékról.
Black Box: Anh Tuan Pop-up Store, Pál Gábor fotóművész kiállítása, Future beats dj set EARFORMANCE+GHOSTWARRIOR, welcome drink és party.
Bomo Art Budapest: Vetítés az éjszakában - 20-30-as évek filmrészletei a környező falakon.
Butik Presszó és Klub: Temesi Ádám fotói és a Stylewalker Night és Birdband dizájner pályázat három nyertesének kiállítása.
Colorbar: Korodi János festő és Kapala Györgyi pezsgőkutya szobor kiállítása. A szobor a pezsgős dugót leszorító drót felnagyított mása, ami egy kutyát ábrázol. A szobrot bárki leutánozhatja kicsiben.
Csendes: Bolha Bazár - Nippek, régiségek, kütyük, játékok cserebere piaca. Hozd el a meguntat és cseréld új kincsekre!
Csendes Társ: Dirty Dan kiállítása.
Eclectick: Vendégtervezőnk, Mestyán Barbara a tavalyi évben végzett a MOME textil tanszékén, bőr szakirányon. Kollekciója legfőképpen tavaszias jellegű ékszereket illetve táskákat rejt, kicsiket és nagyokat egyaránt.
Esztille Stúdió: Tervezd meg saját Ille-Olla kabátodat vagy Esztány táskádat! A verseny minden részvevője vásárlási utalványban részesül. A legjobbnak ítélt terveket megvalósítjuk a nyertesek számára! Ceruza, filc, rajt!
Forma: Murányi Kristóf kiállítása.
Fregoli: Kottakülönlegességek - zenei csemegék - a Musikantiquariat Adam Bősze kiállítása.
Innoshop: Dán Innovation 2011-es Nature Choice kollekció bemutató és Facebook játék az Inno's choice címért. Fotózkodj az általad áhított termékkel és ha te kapod a legtöbb lájkot, akkor 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg.
Insitu: Metszetek cukorba zárva - fooddesign installáció
Látomás: Nyárköszöntő a Látomásban; szedd-magad-alma nyeremény játék és Pleasemachine cipő kiállítás és vásár
Lollipop Factory: Kiállításmegnyitó; GIRLS & MATHEMATICS - "Never Gonna Give You Up". A LollipopShop a Girls and Mathematics 6 évét ünnepli! Egész este dj szettek: GIRLS & MATHEMATICS
Makány Márta: Nyílt nap és stílustanácsadás személyesen Makány Mártától.
Mono Fashion: Ducsai Péter Fényrajzok című kiállítása. Zene: DJ Solong
Retrock: Ív & Candie fotóshow
Retrock Deluxe: WALL PROTECTORS: válogatás Sünös Ede magángyüjteményéből
Rododendron: Ezüst: hip-hop és az újratervezett antique - Kortárs magyar ötvösök kiállítása. Ékszerpróbálgatás és divatfotózás a látogatóknak.
Boutique Hotel Zara: Kirakodóvásár a FISE művészeinek közreműködésével. Ne csak vásárold a terméket, hanem ismerd meg az alkotót is!

Bővebb infó: www.stylewalker.hu
                        www.facebook.com/stylewalkernight