Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Reklámzabálók Éjszakája

2011.05.28.


Jövő Háza (Millenáris)
 

2011. május 28-án kerül megrendezésre a Reklámzabálók Éjszakája, ezúttal új helyszínen: a Millenárison, a Jövő Házában, ahol a hazai és nemzetközi reklámtermés utóbbi két évének legjavát mutatják be. A rendezvény szervezői – a hosszú koplalás után –, az előző évtizedben megszokott féktelen kulturális szórakoztatást, katarzis-élményt és a reklám-ínyenceknek szóló önfeledt lakomát ígérik. A 2011-es év központi témája az „Öko-e vagy?” kérdésre adandó válasz, azaz a környezettudatosság. A programban így – sok egyéb mellett – nagy hangsúlyt kap a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés „zöld” eszméjének népszerűsítése is.

 

A rendezvény ezúttal a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében zajlik, ezért 2011-ben a WWF mint az esemény szakmai partnere a rendezvény mellé állt. A programot pedig egy nemzetközi, környezettudatos reklámfilmekből álló vetítés színesíti majd.

 

Az idei programban helyet kap egy nemzetközi „Product Placement” összeállítás amely reflektorfénybe helyezi ezt a hazánkban újonnan engedélyezett hirdetési formát, bemutatva az ezen a téren alkalmazott legkreatívabb megoldásokat.

Az újonnan meghirdetett, a kommunikációs és reklámszakmának szóló „AdVillage Klub” tagjai egymás szolgáltatásaiból egész évben kiemelt kedvezményeket kaphatnak. A meghirdetett „AdVillage” kísérőrendezvénnyel pedig egy kötetlen és interaktív fórum indul útjára, amely a szakma szereplői, cégek és szakemberek számára kínál kötetlen bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget.
 

A Sportzabálók Délutánja és Éjszakája a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium támogatásával kerül megrendezésre, a Reklámzabálókkal egyidőben és egy helyen. Az új esemény közös bel- és kültéri sportolási lehetőségekkel, a közösséget megmozgató programelemekkel jelentkezik.

További információ: www.reklamzabalok.hu