Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Kommunikációs trendek a turizmusban

2011.06.02.


Budapest, Danubius Health Spa Resort Margitsziget
 

A Direkt Marketing Szövetség június másodikai Turizmus és direkt kommunikáció című konferenciáján a turizmus piaci helyzetét, a szektorban alkalmazható direkt marketing trendeket és sikeres hazai kampányokat ismerhet meg. A kapcsolatépítés mellett az eseményen képet kaphat arról, hogy melyek a legkedveltebb utazási desztinációk, utazás tervezésekor honnan tájékozódnak a magyar fogyasztók, milyen smartmobil alkalmazások újítják meg a városnézést, milyen lehetőségek vannak a CRM rendszerek és call centerek alkalmazásában, mi a titka Etyek sikertörténetének, az Utazás kiállítás kommunikációja milyen eredménnyel zajlott, milyen interaktív felületeket érdemes használni a médiatervezés során és hogyan kommunikál a legújabb magyar Michelin-csillagos étterem?

A konferencia előadói többek között; a Magyar Turizmus Zrt., a KutatóCentrum, az Onyx étterem, a Google Magyarország, Rókusfalvy Pincészet és Fogadó, Dobó Mátyás (Doransky), Dr. Kiss Róbert Richard, Budapest-PocketGuide Hungary Kft., Hungexpo Zrt., Spiritcom Médiaügynökség, Kontaktia Kft. és Paradise Solution.

 

A délutáni kerekasztal-beszélgetésen hazai turisztikai szakmai szervezetek és szakemberek vitatják meg, hogy hatékonyan kommunikálnak-e a hazai szállodák, éttermek, fürdők és városok, miben változhatunk. Beszélgetőpartnerek: Magyar Fürdőszövetség, Magyar Szállodaszövetség, Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület, Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége, Tütünkov-Hrisztov Jordán (főiskolai adjunktus, turisztikai szakértő), Kelecsényi Ágnes (Turizmus Kft. marketing igazgató).

 
A Magyar Reklámszövetség-, a Magyar Fürdőszövetség, a Magyar Szállodaszövetség, a Direkt Marketing Szövetség, a Magyar Marketing Szövetség, a Magyar Public Relations Szövetség tagjai és diákok 10%-os kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényen. 

Részletes programterv és regisztráció:
 www.dmsz.hu/turizmus