Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

BigScreen 2012: Konferencia a televíziózás technológiájának jövőjéről

2012.02.16.

Ki lesz az úr a nappaliban? Egyáltalán a nappali marad-e a televíziós (videós) műsorfogyasztás fő helyszíne? Ezek a kérdések foglalkoztatják ma a legélénkebben a tévés tartalomszolgáltatói ipar szereplőit. Ezekre a kérdésekre keresi a választ a HWSW broadcasting konferenciája azoknak a piaci szereplőknek, kulcsfontosságú vállalatoknak, illetve külső szakértőknek a bevonásával, akiket a leginkább érintenek a piac előtt álló új kihívások.

A konferencia 2012-ben elsősorban az interaktív tartalmak térhódítása és a konvergencia köré szervezi a tematikáját, bemutatva egy sor olyan technológiát és trendet, mely alapjaiban változtathatja meg a tévés médiafogyasztási szokásokat a következő években. A rendezvényen a technológia mellett foglalkozunk a téma demográfiai és gazdasági vetületeivel is, a szakterület legnevesebb szakértőinek, kutatóinak a bevonásával.

A BigScreen technológiai tematikája emellett teret biztosít arra, hogy az iparág legnagyobb multinacionális vállalatai megismertessék a konferencia közönségét az általuk követett stratégiai irányokkal, fejlesztési trendekkel, azok nemzetközi és hazai hatásaival. A tematika tehát egyszerre kínál érdekes előadásokat a tartalomtulajdonosoknak, értékesítési munkatársaknak és marketingeseknek, valamint fejlesztőmérnököknek.

Az MRSZ és az IAB Hungary tagjai 20%-os kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényen (a kedvezmény korábbi regisztrációra utólagosan nem vehető igénybe).

Program, regisztráció, további információ: http://www.bigscreen.hu/