Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Események

A legfrissebb hírek és beszámolók szakmai eseményeinkről.

Adatvédelem a piackutatásban workshop

2012.02.29.


Budapest
 

Adatvédelem a piackutatásban címmel workshopot szervez a PMSZ. Az esemény célja, hogy a jogi környezetben bekövetkezett változásokra minél felkészültebben tudjon reagálni az ágazat. A rendezvényen számba veszik a legfontosabb tennivalókat az új adatvédelmi szabályok kapcsán. Mi változott, és mire kell odafigyelni? Mit fog vizsgálni az új hatóság?

 

2012 számos változást hoz a piackutatói tevékenység jogi környezetében. A Piackutatók Magyarországi Szövetsége (PMSZ) most szakértők bevonásával ad széles körű áttekintést és gyakorlati útmutatást az ágazat számára az új szabályok zökkenőmentes alkalmazására. 

A programban előadóként részt vesz Dr. Freidler Gábor adatvédelmi szakértő, Ferenczhalmy Bálint, az OTP senior piackutatási szakértője, Mészáros József ESOMAR nemzeti képviselő, Jakab Áron, a PMSZ elnöke, valamint az új Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság képviselője.
 
A szervezők szándéka szerint a workshop értékes és hasznos információkkal szolgál minden ügynökségi és megbízói oldalon dolgozó kutatónak vagy kutatási adatokkal dolgozó, termék- vagy marketingmenedzsernek. 
 
További információk és jelentkezés:

http://workshop.pmsz.org/adatkezeles/