Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Új struktúra a National Geographic Magyarországnál

2012.05.02.

 
Összevonja a főszerkesztői és portfólió-igazgatói funkciót a lapnál a kiadó Sanoma Media Budapest. A cél, hogy a kiadvány kiemelt fókuszt kapjon.

A National Geographic magazint annak májusi számától az eddigi portfólió-igazgató, Lipták Tímea irányítja főszerkesztő-portfólióigazgatóként. Az új szerkesztőségi struktúrában továbbra is ifj. Vitray Tamás vezető-szerkesztő és Heltai Csaba művészeti vezető biztosítják a magazintól megszokott tartalmi és vizuális minőséget - áll a Sanoma közleményében.

Egyúttal távozik a National Geographic magazintól Schlosser Tamás, aki 2006 óta irányította a magazint főszerkesztőként, előtte annak vezetőszerkesztője volt.

Lipták Tímea a májusban megjelenő 2012/5. lapszámtól kezdődően látja el a főszerkesztő-portfólióigazgatói teendőket, mellette megtartja korábbi funkcióit is. A szakember 2002 óta lapigazgatóként a nemzetközi licensz brandek, így a National Geographic, Marie Claire, a Cosmopolitan magazin és website, valamint 2011 óta az ELLE portfólió-igazgatója. Ugyancsak hozzá tartoznak a hazai fejlesztésű női glossy magazinok, így a Nők Lapja Évszakok és a Maxima.

A National Geographic magyar kiadása 2003 óta jelenik meg Magyarországon. A kiadó a személyi változások mellett bejelentette, hogy tovább erősíti a magazin magyar vonatkozású cikkeit, fejleszti a napi frissülésű website-ot és további különszámokat jelentet meg. 

www.mediainfo.hu