Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Megújult a Nemzeti Sport Online

2012.05.16.

Dizájnban és tartalomban is frissült a legnagyobb magyar sportportál.

A legszembeötlőbb változás a megújult oldalon a dobozos elrendezés, melynek köszönhetően rugalmasabban szerkeszthető, témák szerint csoportosított blokkokra osztották a portált, segítve ezzel a könnyebb áttekinthetőséget. Szintén újdonság a lenyíló menüsor, amelynek segítségével egy mozdulattal ízelítőt kaphatnak az olvasók a rovatok legfontosabb cikkeiből: ha nincs idejük végigböngészni a kedvenc rovatukat, néhány pillanat alatt megtekinthetik a legfrissebb beszámolókat.
 

A hírdoboz is megújult: az európai szinten is bőségesnek számító, napi száznál is több hír könnyebb navigációját teszik lehetővé a változtatások. Szintén új köntöst kapott az eredményjelző, melynek segítségével nyomon követhetik az élő tudósításokat a labdarúgó NB I mérkőzéseiről, az európai topligákról és válogatott mérkőzésekről, valamint a csapatsportágak kiemelt jelentőségű találkozóiról.


Természetesen a sportvilág legjobb képeiről sem maradnak ki az új oldalról: egyszerűsödött és könnyebben navigálható lett a képgaléria modul.  Az eddigieknél jóval látványosabb helyet kapott az NSO Tv, mely saját készítésű, exkluzív videókkal számol be a sportvilág történéseiről, és továbbra is kiemelt pozícióban részesülnek az oldalon a Népsport blogjai.


http://www.nemzetisport.hu/ 

A változásokat részletesen bemutatja a következő oldal: http://peerapps.net/nso/splash/