Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Még egy napig lehet pályázni az ARC-ra!

2012.07.02.

 

2012. július 3-ig, tehát holnap éjfélig lehet pályázni a 12. ARC pályázatra, melynek idei témája idén a Himnuszból kiragadott néhány szó: „…Jó kedvvel, bőséggel…”.

 

 

Csupán három kiragadott szó! Egymást erősítve masszívan megállnak mégis. Ha nem itt élnénk, ha nem ismernénk álmunkból felriadva is a szövegkörnyezetet, akkor is tudnánk, miről van szó; legalapvetőbb jogainkról, méltóságunkról, legőszintébb vágyainkról. Mi mindenről még?! 
Mi befolyásolja, hogy közelebb kerüljünk a jókedvhez és a bőséghez? Mit teszel te, hogy elérd ezeket? Hogy látod, mit tesznek ezekért a környezetedben élők? 

Rendelkezz szabadon e három szóval! Helyezd az ismert kontextusba, vagy kezeld attól függetlenül azokat! Bátran emeld új környezetbe, társíts hozzájuk bármit, amit csak akarsz! 
Mi foglalkoztat?  Mi nem hagy nyugodni mostanában? Mi zakatol a fejedben éjszakákon át? Add ki magadból a 12. ARC-on! 

Az ARC továbbra is szellemi játszótér, pacifista dühöngő, spirituális talponálló. 
A pályázat a véleménynyilvánítás szabadságát kínálja fel, ezért bármilyen témával pályázhatsz! Használd ki, hogy az ARC olyan fórum, ahol – akár megtartva, akár elvetve a plakát műfaji kereteit – megkötések és korlátozások nélkül hagyhatsz nyomot!
Oszd meg a gondolataidat, és megélheted azt a felemelő érzést, hogy nem vagy egyedül! Mert ez a közösség kifejezetten rád kíváncsi, függetlenül attól, milyen kitüntetéseket, címeket, végzettséget szereztél, vagy milyen munkakörben, beosztásban vagy!

Pályázz! Legyél kiállító!  Pályaművedet óriásplakát (fekvő) vagy A0-ás (álló) formátumban készítsd el!

Pályázati kiírás, bővebb információ: http://www.arcmagazin.hu/palyazz