Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Kreatív ötlet - Hatalmas lehetőség

2012.08.29.

A BKF egyedülálló rendezvényszervező képzést indít ősszel.

A képzés vezető oktatói itthon és külföldön is ismert, elismert szakemberek, akik figyelemmel követik a nemzetközi trendeket, ismerik a piaci szereplőket és a gyakorlati ismereteikkel segítik a leendő Kreatív Event Menedzsment hallgatóit. 

Az induló képzés első évfolyamára egy hallgató térítésmentesen járhat. A szerencsés nyertest egy többfordulós verseny keretében választják ki. A képzés szervezői egy igazán gyakorlatorientált feladatot álmodtak meg a kreatív fiataloknak, amelyet felkarolt a Port.hu is, így született meg a “Mutasd magad lelKEM!” pályázat ötlete. 

A jelentkezők feladata, hogy megtervezzék a Port.hu teljes színpadi koncepcióját a WAMP design vásárra, szem előtt tartva a rendezvény jellegét és a Port.hu imázsát egyaránt.

A munkákat rangos szakmai zsűri bírálja el: Dér Cs. Dezső, a képzés vezetője; Matheidesz Réka, a WAMP ügyvezetője; Mezriczky László, az MRSZ elnöke; Rókusfalvy Gábor, a MaReSz elnökségi tagja és Zsoldos Dávid, a Libri Média ügyvezetője. 

A legjobbnak ítélt pályázatok továbbjutnak a szóbeli fordulóba, ahol a zsűri előtt kell “megvédeniük” az ötletüket.
Lényeges szempont, hogy az ötlet tervezhető és költséghatékony legyen, hiszen a nyertes nemcsak a tandíjmentes helyet söpri be, hanem lehetőséget kap arra is, hogy a megálmodott tervet megvalósítsa.

A pályázatok leadási határideje: 2012. szeptember 10. éjfél
Részletes információ: https://www.facebook.com/KreativEventMenedzsment/app_277438785619724