Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Direct mail különdíj és meghosszabbított nevezési határidő

2012.09.05.

 
A szövetség Mobilmarketing tagozatának Best Mobile Solution különdíja mellett a Magyar Posta a legjobb Direct mailt díjazza. A pályázatokat meghosszabbított nevezési határidővel szeptember 11-ig lehet elküldeni.

A 2011.01.01 és a 2012.06.30. közötti időszakban megvalósult, direkt kommunikációt alkalmazó kampányokat FMCG, autó- pénzügyi és nonprofit szektor, telekom/IT/közmű, valamint életmód és kultúra (gyógyhatású készítmények, sport, divat, szórakoztató elektronika, műszaki cikkek, ruházat, éttermek, színházak, mozik, szállodák, személyszállítással foglalkozó cégek) kategóriákban lehet nevezni. A Best Mobile Solution mellett egy újabb különdíjat is létrehoztak a szervezők, a Magyar Posta a legjobb Direct mail megoldást díjazza.


A győztesek a hagyományos díj helyett Takács Mari feszített vászonra, akril technikával készült képeit kapják, amelyek témájukban az egyes kategóriákhoz illeszkednek.


A nevezéseket és a pályázatokat szeptember 11-én éjfélig a www.goldendove.hu oldalon lehet elküldeni, a verseny díjátadója szeptember 20-án a ReklámFeszten belül zajlik. 

A díjátadó este 7-kor kezdődik, amelyen elsőként a Call-center hangszépségverseny győztesét, majd a Golden Dove kategória győzteseit hirdetik ki. A díjátadót követően Tóth Vera a Stúdió 68 jóvoltából félórás koncertet ad zongorakísérettel.


Az idei verseny szakmai partnerei a Café Connection, a Feibra, a Crane és a Hírek Média.