Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

Briefeket vár a DIMSZ

2013.02.22.

 
A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség 2013. február 27-28-án szervezi meg újabb, workshoppal egybekötött szemináriumát, mely ezúttal az email marketing és a direct mail csatornák lehetőségeit, szabályozását mutatja be hazai valamint nemzetközi kampányokkal. A rendezvény résztvevői csoportokban feladatot oldhatnak meg, a projekt briefet pedig bármelyik résztvevő küldheti.

 

A szövetség 11. alkalommal rendezi meg szemináriumát, mely ezúttal a direct mail és az email marketing szektort veszi górcső alá. A címzett és címezetlen küldemények piaca a DIMSZ legutóbbi ágazati kutatása szerint még mindig piacvezető csatorna a DM iparágban, de a változó fogyasztói szokásoknak köszönhetően ez a marketingkommunikációs terület is alapos változásokon ment keresztül az elmúlt években. A mérési lehetőségek mellett a résztvevők megismerhetik, hogy milyen kreatív elemek és szövegírási technikák működnek direct mail-nél, illetve a postai liberalizációnak milyen hatása lesz a piacra, milyen új irányok vannak a címzett és címezetlen küldemények piacán.

Az email marketing napon az adatbázis építés, az elektronikus hirdetésekre vonatkozó jogi szabályozás mellett olyan esettanulmányokat ismerhetnek meg a vendégek, amelyek a hatékony targetálás mellett a kreatív elemeknek is köszönhették a magas konverziót.  Az első nap délutánján, a Hírek Média workshopjának keretében a résztvevőket négyfős csapatokra osztják, akiknek 1 órájuk lesz egy email marketing brief megoldására, a csapatok mindegyike kap egy szakmai vezetőt is. A kidolgozandó briefet bárki beküldheti a DIMSZ-nek február 25-ig, aki regisztrál a rendezvényre. A legérdekesebb briefet a helyszínen oldják meg a vendégek, és a legjobb brief beküldője mellett a legjobb megoldást prezentáló csapat is értékes nyereményt kap.  

A rendezvény főtámogatója a Magyar Posta, szakmai partnerei a Hírek Média és a Pauker, a konferencia részletes programja itt érhető el. Előadó cégek: Dr. Hatházi Ügyvédi Iroda, Grey/G2, Tchibo, Otto Central Europe, MEC Hungary, Hírek Média, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Pauker, Ogilvy, Reader’s Digest, Bisnode Magyarország, Tesco, Graphasel, DMH Magyarország.

Kapcsolat

Benkő Lívia

Direkt és Interaktív Marketing Szövetség - főtitkár

Tel.: 30-432-23-15

Email: benko.livia@dimsz.hu

www.facebook.com/dmszovetseg

www.twitter.com/DIMA_HU

www.dimsz.hu