Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Sajtó

Amit mi írunk, és amit rólunk írnak.

A John Caples Awards Magyarországól is várja a nevezéseket

2012.09.06.

A rangos versenyt idén 35. alkalommal rendezik meg, immár 8 éve hivatalos magyar képviselettel.

A John Caples International Awards direkt és interaktív reklámverseny szeptember 21-ig várja a nevezéseket a világ minden tájáról. A rangos versenyt idén 35. alkalommal rendezik meg, immár 8 éve hivatalos magyar képviselettel. Fennállása óta mindig is azokat az innovatív, mérhető és átütően kreatív kampányokat díjazta, amelyek valós marketing problémákra adtak választ. Az 50 senior szintű, aktív ügynökségi kreatív szakemberből álló zsűri decemberben fog összeülni New Yorkban. Az eredményhirdetés 2013 március 6-án lesz New Yorkban.


A Caples Awardsnak 30 országban van helyi képviselete. A képviseletek szakértő segítséget nyújtanak abban, hogy beazonosítják és felkeresik hazájuk legjobb ügynökségeit, amelyekről úgy gondolják, érdemes volna nevezniük. Magyarországon Csomor Tamás, a DRAFTFCB ügyvezetője látja el a Caples Awards Country Chairman feladatait.


Nevezés és további információk a www.caples.org oldalon.

 

A Caples Awardsról

A világ legjobb direkt és interaktív reklámkampányait díjazó Caples Awards-ot 1978-ban alapította Andi Emerson, a direktmarketing úttörő személyisége, azzal a céllal, hogy emléket állítson a közismert szövegírónak, John Caplesnek.


A reklámverseny több, mint 30 országban található helyi képviselettel támogatást élvez ügynökségi és ügyféloldalról, valamint az alválalkozók körében is. A zsűri senior szintű nemzetközi kreatív szakemberekből áll. A díjátadóra több mint 200 kreatív szakember látogat el évente a világ minden tájáról.