Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

Oktatás

Képzések, intézmények és lehetőségek.

Képzések

HWSW webanalitia -és mérés képzés

2014.04.28.

A HWSW kiadó App! konferencia és képzéssorozatának részeként 39 órás webanalitika és mérés képzés indul október elsején.

Téved, aki azt gondolja, hogy ha bemásolunk egy mérőkódot a weboldalunkba és megszámoljuk a látogatókat, akkor mindent tudunk róluk.

A weblapunkból kinyerhető adatok okos és eredményes használata a modern web egyik legnagyobb kihívása. Az október elsején induló képzés ismert hazai szakemberek segítségével ebben kíván segítséget nyújtani.

A képzést webshopot és egyéb webes felületet üzemeltetők, fejlesztők, illetve tulajdonosok igényei szerint alakítottuk ki, nekik ajánljuk.

Emellett az online marketing területén dolgozók, fejlesztési projektmenedzserek és a tartalomszolgáltatói oldal képviselői is értékes tudást találnak az előadásokban. Az órákat a hazai piac legkiválóbb szakemberei tartják, többek között a Google, a Gemius, az Árukereső, a Mito munkatársai, és Bánóczy Zoli, az egyetlen hazai Google Analytics Certified Partner cég, az AALL szakembere.

Az MRSZ tagjai 20%-os kedvezménnyel vehetnek részt a képzésen (a kedvezmény korábbi regisztrációra utólagosan nem vehető igénybe, más kedvezménnyel nem összevonható). A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezéskor a következő kódot kérjük megadni a ‘Kedvezményre jogosító kód’ mezőbe: c22f6cc6

További részletek >>