Vissza a főoldalra vagy Válassz témát!

MENÜ

<< Vissza a Szakkönyvek aloldalra

Sas István: Az ötletes reklám (Útikalauz a kreativitás birodalmába)

Még sehol senki sem vállalkozott rá, hogy távlatokban is összegyűjtse, rendszerezze, értékelje a világ legjobb és legszellemesebb reklámjait. A szerző egy képzeletbeli idegenvezetés során kalauzol az Alkotás út, a Szabadság tér, a Fantázia Pláza, a Feneketlen tó érintésével végig az „Áhá sugárúton”, sőt még egy kegyeleti kitérőt is teszünk az Ötletek Temetőjébe. Közben találkozhatunk az emberi szellem bravúros példáinak hosszú sorával, a már klasszikussá vált itthoni és külföldi kampányötletekkel és vadonatúj sziporkákkal. Kitűnő szórakozás, elgondolkoztató szakmai gyűjtemény, és szikrázó gyújtózsinór a kreatív kihívásokkal szembenézők számára.

Hedonizmusunk mellett a szellem is éber - Sas koncepciója szerint a jó reklám összetevői a következők: "az intellektualitás érdeme", a megfejtés öröme: áhá! Humor, hogy az áhá-t haha követhesse. És végül az egész legyen egyéni, megkülönböztető jellegű, s váltsa ki a hűha élményét.
(Élet és Irodalom (Ruff Borbála))

Nagy valószínűséggel elsőként tarthatunk a kezünkben egy olyan összefoglaló antológiát, amely nemcsak fantasztikus gazdagsággal mutatja be a világ eddigi legötletesebb reklámjait, de magyarázza, rendszerezi, értelmezi is őket. A szerző garantálja, hogy a reklám-kedvelőknek és a reklámkerülőknek egyaránt megsokszorozott „áhá-élményben” lesz részük, - amellett pedig remekül szórakozhatnak.
(Kossuth Rádió (Farkas Éva))
 
 
Sziporkázó és szórakoztató ötletek hihetetlen gazdagságban! A szerző a világ legszellemesebb reklámjainak birodalmában kalauzol végig az amerikai kreatív forradalomtól kezdve napjainkig. Meglepően sokszínű gyűjtemény, kreatív példatár és lebilincselő olvasmány azoknak, akik szeretik, és azoknak is, akik ki nem állhatják a reklámot.
(Alexandra könyvajánló)
 


Kiadó:  Kommunikációs Akadémia
Felelős kiadó: Gulyás Gábor
Kiadás éve: 2007.
ISBN 978 963 06 2992 8